TIC Medvode


Vse informacije o Medvodah in okolici, turistični ponudbi in dogajanju so na voljo v Turistično informacijskem centru (TIC). Če vas zanima, kam na izlet, če bi radi nekaj dobrega pojedli in popili ali pa vas morda zanima kaj o zgodovini naših krajev - pridite v TIC, ki se nahaja na železniški postaji Medvode.


Obiskovalcem nudimo brezplačne zemljevide in kataloge o kraju in okolici, poleg tega za darilo ali spomin na Medvode lahko pri nas kupite spominke in protokolarna darila, značilne za naše kraje.


izposoja koles, medvode, med vodami

Izposoja koles


Med storitvami TIC-a Medvode je tudi izposoja koles, ki omogoča obiskovalcem popestritev obiska Medvod ali le olajšanje prihoda z enega konca na drugega. V TIC-u je na voljo šest moških in ženskih treking koles različnih velikosti, ki omogočajo vožnjo tudi po makadamskih cestah. Izposoja kolesa je možna v času uradnih ur.

promocijsko gradivo občina medvode, medvode

Promocijsko gradivo


V Občini Medvode smo prepričani, da imamo veliko za pokazati - pa naj bo to neokrnjena narava ali pa kulturno-zgodovinske znamenitosti. Obiščite nas in se prepričajte sami! Za vse, ki bi si o Medvodah radi najprej kaj prebrali, pa smo pripravili tudi lep, pregleden in informativen promocijski material. Najnovejša tiskana publikacij je promocijski katalog (izdan junija 2016), poskrbeli pa smo za kar pet jezikovnih različic: poleg slovenščine še za angleški, nemški, francoski in italijanski jezik.

spominki medvode, spominki

Spominki


V TIC-u Medvode ponujamo pestro ponudbo spominkov, ki jo redno dopolnjujemo in posodabljamo. Najnovejše pridobitve si oglejte v spodnjih fotografijah.TIC MEDVODE

Cesta komandanta Staneta 2, 1215 Medvode
DELOVNI ČAS

od ponedeljka od  6. do 11. ure 
torek, sreda in četrtek od 6. do 11. ure in od 13. do 17. ure
petek od 6. do 11. ure
sobote od 8. do 12. ure
nedelje in prazniki zaprto.

t 01 36 14 346
m 041 378 050

info@visitmedvode.si
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke