Od mesta do vasi


Projekt OD MESTA DO VASI je v skupni spletni portal povezal šest prijateljskih občin, ki skupaj tvorijo LAS Za mesto in vas: Domžale, Komenda, Medvode, Mengeš, Trzin in Vodice. Projekt »Vzpodbujanje in podpora razvoju turizma« je sofinanciral Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja.


Občine Domžale, Komenda, Medvode, Mengeš, Vodice in Trzin so vzpostavile skupni spletni portal, z namenom spodbujanja turizma in kulturnega udejstvovanja krajanov in obiskovalcev njihovih krajev. Na portalu so prek tematskih sklopov izpostavljene točke, ki so v posamezni oblini najbolj vredne obiska. Obiskovalec spletne strani lahko izbira bodisi izrazito kulturne točke (muzeji, razstave ipd.) bodisi izrazito turistične točke (naravne znamenitosti, izletniške točke ipd.) oziroma točke, ki so primerne za družinski izlet, za športno udejstvovanje ipd. Spletni portal projekta Vzpodbujanje in podpora razvoju turizma (www.odmestadovasi.si) omogoča tudi nadaljnje povezovanje območij šestih občin, in snovanje medobčinskih tematskih poti.
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke