Odprtje Drsališča Medvode


17. Nov 2021

Drsališče odpiramo v petek, 19.11.2021 ob 15. uri.


Spoštovani ljubitelji drsanja.

Glede na trenutno epidemiološko situacijo tradicionalnih prireditev ob veselem decembru verjetno ne bo, ker pa želimo našim otrokom pričarati vsaj del zimsko prazničnih aktivnosti, vas z veseljem obveščamo, da ta petek, 19.11. ob 15h odpiramo Drsališče Medvode.

Da bo lahko drsališče nemoteno obratovalo, vas že sedaj naprošamo za veliko razumevanja in potrpežljivosti pri obisku, saj bomo skrbeli za spoštovanje vseh določil odloka Vlade Republike Slovenije in priporočil NIJZ. Za obisk drsališča bo potrebno izpolnjevanje pogoja PCT (za starejše od 12 let), kar bomo preverjali že ob vstopu na ploščad. Obvezna bo tudi uporaba zaščitnih mask za vse obiskovalce. Zaradi zagotavljanja varnosti in omejevanja možnosti širjenja korona virusa, bomo število obiskovalcev, ki se lahko nahajajo na drsališču, omejili na 60 in sicer 20 v gostinskem lokalu, 20 na drsališču in 20 ob drsališču. Drsališče bo med tednom obratovalo od 15. do 21. ure, med vikendi pa od 9. do 21. ure. Tako kot vsa leta, bo tudi letos možna izposoja drsalk in drsalnih pingvinov.

Verjamemo, da nam bo s skupnimi močmi uspelo omogočiti veliko lepih trenutkov našim otrokom, zato vas še enkrat prosimo za spoštovanje vseh vladnih ukrepov ter veliko razumevanja in potrpežljivosti, v kolikor se zgodi, da bo ob kakšnem obisku drsališče polno.

ekipa Drsališča Medvode

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke