Za večino je kostanj prvi pokazatelj, da je prišla jesen. Številni pa prihod jeseni enačijo tudi z bučami - in med njimi sta tudi Monika in Jure, ki sta tokrat pripravila jed iz buč. Seveda pa ni šlo brez svinjine oz. kakor ji je pravi Jure "glavni porabniki buč".
Najlepša hvala vsem lokalnim ponudnikom, ki so tudi tokrat poskrbeli za večino sestavin: Kmetija Mis, Mesarstvo Perešuti, Zadruga Jarina in Čebelarstvo Stariha.
Ljubiteljska kuharja: Monika Jekler in Jure Galičič
Kamera: Žiga Okorn
Montaža: Jure Galičič
Produkcija: KUD Fofité in Javni zavod Sotočje Medvode
Medijski pokrovitelj: Domžalec.si
Medvode, oktober 2021
Spletni portal Domžalec.si: https://domzalec.si/
Več o turistični ponudbi v Medvodah: http://www.visitmedvode.si/
Več o Kmetiji Mis: http://www.kmetija-mis.si/
Več o Zadrugi Jarina: http://www.jarina.si/
Več o Mesarstvu Perešuti: https://www.peresuti.si/
Več o Čebelarstvu Stariha: https://www.facebook.com/%C4%8Cebelarstvo-STARIHA-252768288123482
Ljubiteljska kuharja tokrat iz buč in svinjine
21. Okt 2021
Objavljamo 3. oddajo druge sezone.