BREZPLAČNI WiFi V MEDVODAH


05. Mar 2021

Na osmih lokacijah v občini Medvode!


Občina Medvode je na razpisu WiFi4EU s strani Evropske komisije prejela bon v višini 15.000 EUR za namestitev opreme za brezplačni brezžični internet v javnih objektih in na javnih površinah v občini, s katerim želi Evropska komisija omogočiti državljanom po vsej Evropi brezžični dostop do interneta na javnih mestih, vključno s parki, trgi, javnimi zgradbami, knjižnicami, zdravstvenimi domovi in muzeji.

Brezplačni dostop v občini Medvode je mogoč na naslednjih lokacijah:
Športna dvorana Medvode in športno igrišče ob dvorani,
Tržnica Medvode, Park dr. Branislave Sušnik in prireditvena ploščad,
Knjižnica Medvode in terasa za knjižnico,
TIC na železniški postaji,
Mladinski center Klub Jedro,
stavba Občine Medvode,
Kulturni dom Smlednik in Trg sv. Urha,
Čolnarna v Zbiljah.

Povezava na omrežje WiFi4EU je zelo enostavna. S svojimi mobilnimi napravami poiščite omrežja v vašem dometu. Evropska komisija se je odločila za poimenovanje omrežja WiFi4EU, ime je povsod enako, kar pomeni, da so točke dostopa WiFi4EU prepoznavne tudi drugod po Sloveniji in Evropi. Pri povezavi na brezplačno WiFi omrežje ste preusmerjeni na spletno stran, kjer se lahko prijavite z enostavnim klikom na "VSTOPITE". Ko ste povezani z omrežjem, lahko do 12 ur brezplačno brskate po internetu z uporabo WiFi4EU. Po pretečenem 12 urnem obdobju se lahko ponovno povežete v omrežje.

Projekt sofinancira Evropska unija v okviru pobude WiFi4EU.
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke