PODPRIMO LOKALNE GOSTINCE in PRIDELOVALCE


30. Nov 2020

Objavljamo seznam aktivnih v času epidemije.


Ob ponovni razglasitvi epidemije je eden od državnih ukrepov za preprečevanje širjenja okužbe ponovno zaprtje gostinskih lokalov, dovoljena pa ostaja dostava hrane na dom ali osebni prevzem naročene hrane pri gostincu. Prav je, da v teh težkih časih izkažemo podporo našim lokalnim gostincem in s tem pomagamo vsaj nekoliko omiliti posledice zaprtja lokalov. Ob ponovnih zaprtjih javnih zavodov pa so svoje kupce izgubili tudi lokalni pridelovalci in predelovalci, zato ponovno vabljeni, da čimveč domačih pridelkov in izdelkov nakupujete lokalno.

 

Spodaj objavljamo seznam gostinskih ponudnikov in ponudnikov domačih izdelkov in pridelkov, ki v času epidemije omogočajo bodisi osebni prevzem na njihovem naslovu bodisi dostavo na dom. Ob prevzemu hrane je potrebno dosledno spoštovanje predpisanih ukrepov, s čimer pripomorete k zajezitvi virusa.

Seznam bomo v prihodnje dopolnjevali, podatke o novih ponudnikih pa nam lahko posredujete po e-pošti na jure@zavodsotocje.si.

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke