Golf Smlednik


CUBO golf igrišče v Smledniku je eno najsodobneje opremljenih igrišč v Sloveniji, oddaljeno le 10 minut od ljubljanskega letališča in 20 minut iz središča Ljubljane.


Golf Smlednik

Slikovito zeleno igrišče, ki se z 18 raznovrstnimi luknjami razteza na več kot 5 kilometrih dolžine, se ponaša z razgledom na okoliške gorske vrhove in Stari grad Smlednik. Ob igrišču si dovolite razvajanje, ter se predajte božanskim okusom restavracije CUBO golf, kjer boste poleti uživali v senci teras, ki obdajajo klubsko hišo, v hladnejših mesecih pa svoje brbončice razvajali v prijetnem naravnem ambientu notranjega dela restavracije.


Restavracija in bar sta namenjena tako golfistom, kot tudi vsem ostalim obiskovalcem. Poleg vsakodnevne ponudbe izvrstnih jedi, lahko uživate v široki ponudbi vina in drugih pijač. Večnamenski prostor ob klubski hiši ponuja številne možnosti, kjer ste dobrodošli na kosilo, večerjo, organizirate pa lahko tudi zasebna praznovanja in poslovne dogodke.
ZemljevidLokacija
Smlednik
GPS koordinate
N 46° 09' 04.3"
E 14° 26' 46.9"
Kontakt
+386 (0)1 41 903 555 (recepcija)
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke