PODPRIMO LOKALNE PONUDNIKE


24. Mar 2020

V nadaljevanju navajamo seznam ponudnikov, preko katerih se lahko dogovorite za prevzem oziroma dostavo izdelkov in pridelkov.


Medvoška tržnica je zaradi preprečevanja širjenja okužbe s koronavirusom do nadaljnjega zaprta. Redne stranke in druge občane obveščamo, da bodo nekateri pridelki in izdelki stalnih ponudnikov še vedno na voljo, in sicer preko osebnega prevzema pri ponudnikih ali dostave izdelkov s strani ponudnikov na vaš dom. V nadaljevanju navajamo seznam vseh ponudnikov, preko katerih se boste dogovorili za prevzem oziroma dostavo izdelkov. Tudi lokalni pridelovalci bodo v tem času utrpeli veliko škodo zaradi upada prodaje, predvsem zaradi prekinitve odkupov s strani javnih zavodov in gostinskih obratov. Zato je prav, da podpremo lokalne kmete in pridelovalce.

Nekaj varnostnih napotkov, za tiste, ki boste obiskali kmetije:

  • pred obiskom pokličite na kmetijo in se dogovorite za čas obiska, za pridelke in izdelke,
  • na kmetijo pojdite sami, samo v primeru da ste ZDRAVI, brez kliničnih znakov obolenj zgornjih dihal ali drugih bolezni,
  • prinesite svojo embalažo, a pri tem poskrbite za ustrezno higieno,
  • upoštevajte varnostno razdaljo in druge ukrepe NIJZ za preprečevanje okužbe,
  • pomislite tudi na druge in kupite samo toliko surovin, kot jih zares potrebujete,
  • preprečite širjenje okužbe s koronavirusom, ravnajte odgovorno.


Hkrati pozivamo vse preostale ponudnike lokalnih živil in drugih izdelkov iz občine Medvode in tiste, ki prodajate na naši tržnici, da nam posredujete podatke in kontakte. Vaše ponudbe nam lahko sporočite na elektronski naslov: jure@zavodsotocje.si.

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke